Gastro Junior 2016

Výsledkové listiny

Výsledkové listiny

obor číšník

obor kuchař

obor cukrář

Nejúspěšnější škola

Tisková zpráva

Gastro Junior Brno vyhlásil vítěze

Brno, 16. ledna 2016) V rámci doprovodného programu veletrhů GO a REGIONTOUR probíhalo v pavilonu P třídenní finále již 22. mezinárodního mistrovství ČR mladých kuchařů, cukrářů a číšníků. Své umění předvedlo více než 80 soutěžících, kteří se nominovali z krajských soutěží spolu s reprezentanty slovenských a italských odborných škol.

Výsledky v kategorii kuchař/kuchařka:

Slavnostní vyhlášení proběhlo v OREA hotelu Voroněž Brno, kde vítězové převzali z rukou pana Miroslava Kubece, prezidenta Asociace kuchařů a cukrářů ČR a kontinentálního ředitele WACS, předsedy Asociace číšníků pana Radka Bušiny a předsedů odborných komisí poháry, medaile a věcné dary. K úspěchu jim popřáli také předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Parlamentu ČR pan Jiří Mihola a zástupce generálního partnera pan Marek Svoboda.
1. místo – Jan Vybíral, Soukromá HŠ Bukaschool Most
2. místo – Petr Rataj, Hotelová škola Plzeň
3. místo - Tomáš Stoupa, SPV hotelu InterContinental

Výsledky v kategorii cukrář/cukrářka:

1. místo – Tomáš Horký, Soukromá HŠ Bukaschool Most
2. místo – Denisa Tomanová, SPV hotelu InterContinental
3. místo - Lenka Štěpánová, SOŠ a SOU Polička

Rozlosování škol do jednotlivých dnů soutěže

GASTRO JUNIOR 2016
SOUTĚŽNÍ ÚKOL – OBOR ČÍŠNÍK

Formulář pro registraci studentů a pedagogů z odborných škol

Formulář ubytování Čichnova

Plánek areálu GJB 2016

Propozice národní kolo

Přihláška a dotazník

Studio-Intergast

Nový soutěžní úkol a kritéria, obor číšník zde

NOMINACE na postup do finále zde

Soutěžní úkol kuchař

Soutěžní úkol cukrář

Competition assignment - English version

Competition task – category waiter

Competition Task for CHEFS

Competition Task for PASTRY CHEFS